søndag den 30. juni 2013

Tur til Kagsmosen

Det er dejligt at gå i naturen og yderligere inspireret af livsstilsprogrammet U-turn med Chris McDonald, kørte min mand og jeg af sted for at vandre en tur.
 
Først var vi i en kolonihaveforening, hvor vi fandt to forskellige kolonihaver, som passede til at kunne være dem, som min mands familie havde, da han var dreng.
Vi passerede et loppemarked der, som gav et udbytte med en legokasse med duploklodser for 40 kr., tak, og et sødt krus.
Vi fotograferede lidt undervejs til en lille slægtshistorie.
 
 
Klik gerne på billedet
 
Dernæst gik vi ad Pilemosevej under motorvejen og kom forbi et byggeri af et forsinkelsesbassin (underjordisk) til regnvand.
Sulten havde meldt sig, så vi fandt en bænk ved Kagsmosen og tog vores sandwich og en tår vand.
(Det var boller bagt af byg og rug med ost og skinke og rød peberfrugt).
 
Det var dejligt, så gik vi vist 1½ gang rundt om mosen og så undervejs disse ællinger og gæslinger, der allerede var tamme, og straks kom op for at få mad, (hvad vi ikke havde).
En rovfugl var i luften, mon det var en duehøg?
Vi kom også op på en bro ved Vestvolden og så blishønekyllinger, fiskene snappede i vandoverfladen og et egern var på besøg på broen. Lidt efter kom vi til en duerede i bevoksningen, og duemor lå og varmede et par dueunger, så vi i kikkert.
Vi fik ekstra dyreoplevelser et par gange, fordi vi gik lidt længere end først planlagt. Vi skulle ud til bilen og væk fra mosen, men jeg tænkte, at vi i bedste U-turnstil godt kunne klare lidt mere, så vi kom hele vejen rundt og mere til og op på volden inden vi gik ud på asfalt og tilbage til bilen.
Det var en skøn tur.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar