tirsdag den 21. maj 2013

Babystrik - stribet bomuldsbluse fra Hendes Verden

Nu bliver det snart

Så skal jeg snart - om ca. 1 uge - være mormor for anden gang.
Hendes Verden har i nr. 20 fra 13. maj 2013 en bomuldsbluse med amerikansk lukning i størrelse både baby og 2 år.
Selvom jeg synes amerikansk lukning er til babier, får Anton og Lille-bror på vej en hver, så kan de blive ens.

Garnet modellen var strikket op i er fra http://www.strikkebogen.dk/, hvor jeg har købt garnet. Det er 8/2 bomuld fra Peru - blødt langfibret Pimabomuld, som det også hedder på banderolen. Det kom fluks og uventet hurtigt inden pinse (Det ka' 'vi' godt li'), og minsandten om der ikke var et helt bundt farveprøver med. Tak til Trine Bertelsen, og det ser ud til i følge sommerfuglen.dk, at Trine også er designeren :-)
 
Nu bliver der måske nogle rester af det lyseblå og blå, som skal bruges til modellen, da jeg lagde de to størrelsers garnforbrug sammen. Derfor købte jeg også to hvide nøgler inden for den samme portopris. Trine Bertelsen følger Post Danmarks takster og tager ikke gebyr.
Strikkebogen.dk sælger i øvrigt en opskrift på to søde hæklede mus Trine og Bertel http://www.strikkebogen.dk/shop/trine--og-bertelmus-1445p.html, hvor opskriften er doneret, og hvor overskuddet går til Diabetesnetværket Humleboet.
Hvem der lige havde alle de dejlige farver til tøjet.


På besøg hos sønnen, fik jeg strikket nogle strikkeprøver på tre forskellige tykkelser pinde, mens far og søn fik rodet med en nykøbt blue ray afspiller samt gode kabler.
Pinde tre er sagen, men strikkefastheden i den damppressede prøve var 29 m x 44 pinde i stedet for 28 m x 40 pinde. Jeg har i dag købt Knit Pro pindespidser 3.25 hos http://www.rasmilla.dk/ (de fås også i 3.75), så kommer de snart med posten, og så må vi se, om jeg kan have glæde af dem.

Se hvordan det overraskende gik med strikkefastheden i indlægget 'Strikkefasthed - et lille studie' fra 2. juni 2013. http://liliansstrikkeblog.blogspot.dk/2013/06/strikkefasthed-et-lille-studie.html
Se hvordan det gik med blusen i indlægget 'Stribet babybluse fra Hendes Verden - de strikkede dele' fra 7. juni 2013 (ændret fra 26. maj 2013).
http://liliansstrikkeblog.blogspot.dk/2013/05/stribet-babybluse-fra-hendes-verden.html
Se hvordan den færdige bluse blev i indlægget 'Stribet babybluse fra Hendes Verden - de monterede dele' fra 17. juni 2013.
http://liliansstrikkeblog.blogspot.dk/2013/06/stribet-babybluse-fra-hendes-verden-de.html

Ingen kommentarer:

Send en kommentar